Boka specialist
Boka specialist Login English

Hur skickas min remiss?

Din remiss finns tillgänglig på MediCheck för nedladdning. Du ansvarar själv för att skriva ut skicka remissen till den vårdgivare du vill vända dig till.

Gör så här för att ladda ner din remiss:

  1. Logga in
  2. Klicka Mina möten
  3. Välj Min profil
  4. Välj det möte då du fick hjälp att skapa din remiss
  5. Klicka på Detaljerad information
  6. Välj Remisser
  7. Klicka på knappen Ladda ner
  8. Bekräfta
  9. Klart

Kontakta supporten om du behöver hjälp.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng