Boka specialist
Boka specialist Login English

Kan jag få remiss av specialistläkaren på MediCheck?

Du behöver ingen remiss för att träffa specialisterna på MediCheck. Din specialistläkare kan hjälpa dig med en egenremiss (egen vårdbegäran) för vidare vård på fysisk enhet. Däremot kan vi idag inte skriva remiss för att påbörja utredning som omfattar exempelvis röntgen.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng