Boka specialist
Boka specialist Login English

Kan jag få recept på läkemedel via MediCheck?

Specialisterna på MediCheck förskriver läkemedel på samma grunder som en läkare som jobbar på en traditionell vårdcentral eller klinik. Det är upp till varje enskild specialist att göra en individuell bedömning av dig som patient och därefter ta ställning till vilken behandling som är bra för dig.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng