När och hur ser jag mina provsvar?

Om du har tagit prover via en remiss från Medicheck så hittar du dina provsvar uppladdade i din profil när de har inkommit till oss.

Gör så här:

1. Logga in med BankID
  2. Klicka in på ikonen i övre höger hörn och välj Min Profil
  3. Välj Visa dokument, här finns din remiss när den är uppladdad

Din specialistläkare laddar upp dina provsvar inför ditt uppföljningsmöte.

Logga in här

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.