Boka specialist
Boka specialist Login English

Vad händer om jag missar tiden som jag bokat?

Tyvärr går du då miste om den avgift som du betalat.

Tips, se till att vara inloggad minst 5 minuter före bokad tid.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng