Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Vad händer om jag missar läkartiden som jag bokat?

Tyvärr går du då miste om den avgift som du betalat.

Om läkare skulle utebli från ett bokat möte ber vi dig att kontakta oss via mail till support@medicheck.se eller via chatten, så hjälper vi dig med ärendet.

 

Tips, se till att vara inloggad minst 5 minuter före bokad tid.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng