Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Kan jag ladda upp dokument och bilder till MediCheck?

Ja, inför varje vårdmöte svarar du på ett antal frågor och i samband med detta kan du ladda upp relaterade dokument och bilder.

Du kan ladda upp bilder och dokument till din specialist när du bokar ditt möte. Tillåtna format: BMP, GIF, JPEG och PNG samt PDF.

Logga in här

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng