Boka specialist
Boka specialist Login English

Kan jag ladda upp dokument och bilder till MediCheck?

Ja, inför varje vårdmöte svarar du på ett antal frågor och i samband med detta kan du ladda upp relaterade dokument och filer.

Du kan även ladda upp dokument och bilder på din hälsoprofil. Gör så här:

  1. Logga in
  2. Klicka på din profil i övre höger hörn (ser ut som en streckgubbe om du inte laddat upp en bild på dig själv sedan tidigare)
  3. Välj Min profil
  4. Klicka på fliken Hälsoprofil
  5. Skrolla ner till Dokumentation
  6. Klicka på knappen Ladda upp
  7. Välj de dokument och eller bilder du vill ladda upp
  8. Bekräfta
  9. Klart

Logga in och ladda upp dina dokument.

Kontakta oss via chatten om du behöver hjälp.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng