Kan jag ladda upp dokument och bilder till MediCheck?

Ja, inför varje vårdmöte svarar du på ett antal frågor och i samband med detta kan du ladda upp relaterade dokument och bilder.

För att ladda upp dokument i ett kommande möte.

Gör så här:

1. Logga in med BankID
2. Klicka in på Mina möten
3. Klicka in på aktuellt kommande möte
4. Öppna upp Detaljerad information och väl Bilagor i listan
Där finner du en ruta för uppladdning av bilder och dokument för ert kommande möte.

Du kan ladda upp bilder och dokument i formaten: BMP, GIF, JPEG och PNG samt PDF-filer.