Boka specialist
Boka specialist Login English

Hur får jag kontakt med min läkare mellan mina bokade möten?

Boka en separat tid med din läkare om du behöver komma i kontakt innan ditt planerade uppföljningsmöte.

 

Boka tid

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng