Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Kan läkaren se mina tidigare journalanteckningar?

Din läkare på MediCheck kan se journalanteckningar från tidigare möten som skett på MediCheck som han eller hon har genomfört med dig. Om du väljer att träffa olika läkare på MediCheck bestämmer du vid varje bokningstillfälle om läkaren får ta del av tidigare journal samt dokument.
Du behöver ge ditt medgivande när du bokar ditt möte.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng