Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Kan jag skicka meddelanden till min specialistläkare?

I appen kan du skicka meddelande till din läkare under ett pågående möte så länge mötet är öppet. När läkaren har avslutat mötet så är det inte längre möjligt att skicka meddelande.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng