Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Kan jag använda MediCheck när jag är utomlands?

Ja, du kan befinna dig var som helst i världen och få hjälp av specialistläkare med svensk läkarlegitimation.

Du behöver mobilt BankID, bra internetuppkoppling och stöd för ljud och video på din smartphone, surfplatta eller dator.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng