Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Jag vill inte ha några utskick från MediCheck, hur gör jag?

Får du oönskade utskick till din e-post? Klicka på ”Unsubscribe” längst ner i ett av de senaste utskicken från MediCheck.
Du kan även ändra inställningen för utskick till din e-post via din profil.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng