Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Hur skapar jag en profil på MediCheck?

Du skapar en profil när du loggar in till MediCheck för första gången. Det är viktigt att du kontrollerar att du fyller i rätt uppgifter. Uppgifter som efterfrågas:

  • Namn
  • Mailadress
  • Mobilnummer

Mailadress och mobilnummer är viktigt då information om bokade tider skickas via sms och mail.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng