Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Hur registreras min patientavgift till högkostnadsskyddet?

MediCheck är ännu inte ansluten till e-frikortstjänsten, det betyder att vi inte utfärdar frikort och att betalningar inte registreras automatiskt till högkostnadsskyddet.
Du kan be din Vårdcentral eller annan ansluten enhet om hjälp att registrera dina betalningar.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng