Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Hur lagras min information?

Information om möten behandlas under sekretess i enlighet med personuppgiftslagen och patientdatalagen. Videomöten på MediCheck spelas inte in och dokumenteras inte utöver läkarens anteckningar i din journal, precis som vid ett vanligt läkarbesök. Du kan läsa hur dina personuppgifter behandlas i användarvillkoren.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng