Hur kan jag boka en tid för barn eller anhörig som saknar BankID? Hur bokar jag tid åt någon annan än mig själv?

När du bokar möte åt någon annan än dig själv behöver du registrera personen som barn eller anhörig först.

Gör såhär:

1. Logga in med BankID
2. Klicka in på din Profil, figuren upp till höger
3. Välj Anhörig
4. Klicka på “Lägg till anhörig” till höger

Fyll i den efterfrågade informationen för personen.
Var noggrann så att uppgifterna för barnet eller anhörig är korrekt ifyllt.
Ditt eget barn registreras automatiskt som anhörig till dig.
För en vuxen/anhörig behöver en fullmakt skickas till oss. Gör din ansökan och fyll sedan i följande fullmakt och skicka in den till oss via post.