Hur bokar jag möte med en specialist?

Följ instruktionerna nedan:

1. Klicka på knappen “Boka Specialist
  2. Logga in med BankID
  3. Träffa en specialist
  4. Välj att göra bokning, åt dig själv eller Mitt barn eller anhörig
  5. Boka tid och välj specialist
  6. Välj den kategori av möte som passar ditt ärende. Du kan välja att se fler kategorier genom att klicka på ”Visa fler”.
  7. Välj specialist som har lediga tider för bokning.

Sedan följer du bara anvisningarna för att boka.

Du väljer själv vilken specialist du vill boka möte med. Du ser dagar och tider som är tillgängliga för bokning när du söker efter specialist.

Om din specialist erbjuder dig en bokad tid behöver du bekräfta den erbjudna tiden inom 5 dagar.

Bekräfta erbjuden tid:

1. Logga in med BankID
  2. Klicka in på Mina möten och klicka på knappen Bekräfta.
  3. Följ sedan stegen för att bekräfta och boka erbjuden tid.
  4. Du får alltid bekräftelse via mail och sms när du bokar en tid.

Hjälp direkt – Drop-in, Få hjälp direkt av första tillgängliga läkare. Väntetid cirka 30 minuter.

Receptförnyelse – Förnya dina recept på några minuter. Observera att läkemedel förskrivs utifrån varje enskild läkares bedömning. Inga narkotikaklassade läkemedel skrivs ut.