Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Hur betalar jag för ett vårdmöte på MediCheck?

Du kan betala med Swish, kort eller faktura. Om du betalar med faktura får du 14 dagars kredit genom Swedbank PayEx. Fakturan skickas till den e-post som du har angivit vid din registrering.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng