Har jag nått gränsen för frikort? Hur hittar jag mitt frikortsnummer?

Har du frikort kan du använda dig av det hos oss. För att se om du nått upp till högkostnadsskydd/frikort eller hur nära du ligger gränsen så kan du se detta hos 1177. På den sidan kan du även hitta ditt frikortsnummer.

1. Logga in på 1177 med ditt BankID
2. Välj Övriga tjänster
3. Gå ned till rubriken Högkostnadsskydd
4. Klicka på Högkostnadsskydd för öppenvård i Stockholms län och Gotland

I dagsläget är två regioner anslutna till e-tjänsten. Regionernas regelverk för högkostnadsskydd för öppenvård kan variera. Kontakta din vårdcentral om du är skriven i en annan region för att svara på frågor om ditt frikort.