Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Gäller det någon åldersgräns för att få hjälp av en specialist på MediCheck?

Nej, det finns ingen åldersgräns för att få vård genom MediCheck. Vi rekommenderar att personer under 15 år söker vård tillsammans med föräldrar eller anhörig.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng