Boka tid
Boka tid Login För företag

Är möten på Medicheck frikortsgrundande och gäller frikort?

Ja, frikort gäller för de flesta möten med specialistläkare. Din patientavgift är då frikortsgrundande.

För att nyttja ditt frikort på Medicheck måste du registrera det på din profil.

Gör så här

  • Logga in
  • Klicka på ikonen i övre höger hörn
  • Välj Frikort
  • Följ instruktion

Logga in och registrera ditt frikort

 

Se även Vilka patientavgifter och avgifter har Medicheck?

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Vi samarbetar med

Genom att besöka Medicheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng