Är möten på MediCheck frikortsgrundande och gäller frikort?

Ja, frikort gäller. De flesta möten med specialistläkare på MediCheck är frikortsgrundande, vanligtvis de som har en patientavgift på 250 kronor.

För att nyttja ditt frikort på MediCheck måste du registrera det på din profil.

Gör så här

• Logga in
  • Klicka på ikonen i övre höger hörn
  • Välj Frikort
  • Följ instruktion

Logga in och registrera ditt frikort

Bild på ditt frikort

Vi behöver en bild på ditt frikort när du registrerar. Du kan ta en skärmbild från 1177 om du vill eller beställa hem ett frikort i papper.

Logga in på 1177

Läs mer om frikort