Boka specialist
Boka specialist Login English

Är möten på MediCheck frikortsgrundande och gäller frikort?

Frikort (högkostnadsskydd) gäller för närvarande inte på MediCheck. Orsaken till detta är att vi inte får någon subvention från Landstingen.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng