Hur gör jag för att få ett frikort utfärdat?

Du får ett kvitto för varje vårdmöte du genomför hos oss och andra vårdgivare. Du hittar kvittot för MediCheck under Mina möten och Betalningsinformation.

Gör så här:

1. Logga in
  2. Klicka in på Mina möten
  3. Klicka in på aktuellt möte
  4. Klicka på Detaljerad information och välj Betalningsinformation

Här ser du betalningsinformation för ditt möte och det gäller som kvitto för din betalning. Du kan be din vårdcentral där du är listad att beställa ett frikort åt dig. Kortet skickas till den adress där du är folkbokförd.

Tips: Om du vill skriva ut ditt kvitto går det bra att ta en skärmbild på kvittot och sedan välja att skriva ut bilden. Du kan även använda kvitton inom samma period från andra vårdgivare för att uppnå frikortsnivå.