Jag behöver förnya ett recept på läkemedel, hur gör jag?

Då väljer du vår tjänst Receptförnyelse.

1. Logga in
  2. Klicka på Boka
  3. Välj Receptförnyelse

Tänk på att specialisten gör en individuell bedömning vid varje receptförnyelse. Du kan inte få recept för narkotikaklassade läkemedel, beroendeframkallande läkemedel eller läkemedel som kräver fysisk undersökning innan förskrivning. Observera att många vanliga sömnmediciner och hostmediciner är narkotikaklassade.

Det är inte heller möjligt att få receptförnyelse för licensläkemedel.

Om du är osäker på vad som gäller för din medicin så rekommenderar via att du istället bokar ett uppföljande möte med din läkare, då kan din specialist hjälpa dig med receptförnyelse i videomötet.

Logga in här

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.