Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Kan jag avboka eller boka om ett vårdmöte på MediCheck?

Om du har bokat en specifik tid kan du avboka eller omboka ditt läkarbesök senast 24 timmar innan utsatt starttid. Drop-in-besök kan ombokas till en specifik tid med en specialist du väljer. Om du avbokar ditt besök sker en automatisk återbetalning av din avgift. Återbetalningen är dig tillhanda inom 2-7 arbetsdagar.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng