Boka specialist
Boka specialist Login English

Hur bokar jag möte i min klinik?

Så här bokar du möten om du är medlem i någon av våra kliniker.

  • Logga in
  • Klicka på Kliniker
  • Välj mötestyp
  • Välj specialist och tid

 

Logga in här

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng