Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Jag har blivit erbjuden en tid, hur gör jag för att bekräfta tiden?

När en tid blir bokad för dig behöver du logga in och bekräfta samt betala för den bokade tiden inom fem dagar. Om du inte bekräftar tiden blir den tillgänglig för någon annan patient.

Gör såhär:

1. Logga in med BankID
2. Klicka in på Bekräfta
3. Svara på frågor
Klart
Glöm inte att registrera ditt frikort om du har ett sådant.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng