Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Jag har ingen bild på mitt frikort, hur gör jag då?

Ladda ned din frikortsinformation från 1177. Du kan även be din vårdgivare, till exempel den vårdcentral där du är listad att beställa ett frikort åt dig. Kortet skickas till den adress där du är folkbokförd.

Logga in på 1177

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng