Boka specialist
Boka specialist Login English

I vilka fall kan avgiften återbetalas?

Avgift för genomfört vårdmöte återbetalas inte. Om du får vänta längre än 30 minuter från utsatt tid vid ett planerat besök kan du få tillbaka avgiften. Det gäller om besöket är bokat minst ett dygn i förväg.

Om ett vårdmöte inte kan genomföras samt journalföras pga tekniska problem kan du få möjlighet att genomföra ett nytt vårdmöte kostnadsfritt.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng