Boka specialist
Boka specialist Login English

Kan jag betala via autogiro?

Ja, om du är medlem i någon av våra kliniker och du betalar en månatlig avgift. Du kan anmäla ditt medgivande till autogiro för MediCheck AB i din internetbank. Det innebär att vi drar månadskostnaden automatiskt varje månad.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng