Appen fungerar inte, vad gör jag?

Kontrollera att ditt operativsystem på telefonen/surfplattan har version iOS 9.0 eller senare för Apple alternativt Android version 4.1 eller senare samt kontrollera din internetuppkoppling.

Se till att du stängt av strömspar-funktionen om du använder Android.

Du kan också testa att uppdatera MediCheck-appen i App Store eller Google Play, samt starta om appen om du skulle få något problem. Du kan även få hjälp via vår chatt när du loggat in.