Boka specialist
Boka specialist Login English

Jag har frikort, hur gör jag för att använda det på MediCheck?

För att använda ditt frikort hos oss måste du registrera ditt giltiga frikort på din profil.

Gör så här:

  1. Logga in
  2. Klicka på ikonen i övre höger hörn
  3. Välj Frikort
  4. Följ instruktion

 

Logga in här

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng