Jag har frikort, hur gör jag för att använda det på MediCheck?

För att nyttja ditt frikort på MediCheck måste du registrera det på din profil.
Gör så här:

1. Logga in
  2. Klicka på ikonen i övre höger hörn
  3. Välj Frikort
  4. Följ instruktion

När du väljer att Boka en tid med specialist så får du alternativ för att betala med Frikort eller att betala Patientavgift när frikort gäller.

Frikort gäller för de flesta vanliga bokningar med specialist via MediCheck. Frikort gäller dock inte för längre möten såsom möten med dietist, psykiatri eller längre möten för Second Opinion.
Om alternativet för att betala med frikort inte kommer upp så gäller inte frikort för den typ av möte som du är på väg att boka.

Du som patient ansvarar för att lämna rätt uppgifter samt att eventuellt frikort registreras när du har ett sådant.
MediCheck är inte kopplat till frikortstjänster. Betalning av patientavgift registreras då inte automatiskt och vi utfärdar inte frikort.