Jag har frikort, hur gör jag för att använda det på Medicheck?

För att nyttja ditt frikort på Medicheck måste du registrera det på din profil.
Gör så här:

1. Logga in
  2. Klicka på ikonen i övre höger hörn
  3. Välj Frikort
  4. Följ instruktion

När du väljer att Boka en tid med specialist så får du alternativ för att betala med frikort eller att betala patientavgift.

Frikort gäller generellt vid möten med specialistläkare. Om alternativet för att betala med frikort inte kommer upp så gäller inte frikort för den typ av möte som du är på väg att boka.

Du som patient ansvarar för att lämna rätt uppgifter samt att eventuellt frikort registreras när du har ett sådant.

Medicheck är inte kopplat till frikortstjänster. Betalning av patientavgift registreras inte automatiskt och vi utfärdar inte frikort.

Logga in här

Se även Vilka patientavgifter och avgifter har Medicheck?