Boka tid
Boka tid Login För företag

Sjukgymnast

Hos oss kan du träffa sjukgymnaster direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa en sjukgymnast via videosamtal

Hos oss får du hjälp av en sjukgymnast direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna sjukgymnaster.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Sjukgymnast
Anders Laurell är fysioterapeut, sjukgymnast
Anders är legitimerad fysioterapeut och sjukgymnast sedan 1998. Han arbetar på Idrottskliniken Rehab och på Medicheck. Anders hjälper sina patienter med individanpassade rehabprogram samt instruerar, stöttar och motiverar för bästa resultat.

Se vad Anders kan hjälpa dig med

Boka tid med Anders

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Sjukgymnast

Fysioterapi, som också kallas för sjukgymnastik är kunskapen om och studier av människan i rörelse. Detta handlar om människans förmåga att uppfatta och kontrollera sin kropp på ett optimalt sätt. En fysioterapeut arbetar både med barn- och ungdomar med funktionsvariationer, äldre med fysiska eller psykiska funktionshinder och personer med psykisk ohälsa eller psykosomatiska problem.

Sjukgymnaster tar hand om personer som efter olika sjukdomar eller skador ska återfå funktionell rörlighet och aktivitetsförmåga genom rörelse eller olika behandlingar. De ska bedöma och ge diagnos för skador, smärt- och sjukdomstillstånd i skelett och muskler. De arbetar för att hålla människor friska utan att använda sig av kirurgi eller läkemedel.

Vi samarbetar med