Boka tid
Boka tid Login För företag

Om Medicheck Healthcare AB

Medicheck Healthcare AB är en svensk vårdgivare. Vi är ett ambitiöst företag med stort hjärta. Vi är ett samspelt team som tillsammans med vårt nätverk av specialistläkare hjälper svenska patienter i Jokkmokk såväl som i Barcelona. Vårt mål är att alltid erbjuda rätt medicinsk kompetens direkt, utan omvägar. För oss är det viktigt att vi tar tillvara på den unika medicinska kompetens som finns i Sverige och förmedlar den till personer med behov på ett effektivt och hållbart sätt. Vi kombinerar digital och fysisk vård på ett anpassat sätt för att ge våra patienter optimala förutsättningar för att må bra.

Personal och kompetenser

På Medicheck Healthcare AB arbetar totalt 44 personer. Vi är tre chefer, 18 specialistläkare, 21 sjuksköterskor och två sjukgymnaster. Specialistkompetens finns bland annat inom: gastroenterologi, kardiologi och psykiatri. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Vårdföretagarna.

Kvalitet

Vi arbetar för en ständig utveckling av kvalitet. Vårt ledningssystem är ett hjälpmedel för att säkerställa att de kvalitetskrav som gäller för oss, uppmärksammas och uppfylls så att resultatet motsvarar de krav och förväntningar som kunder, beställare och andra intressenter har. Det systematiska kvalitetsarbetet baseras på Kvalitet enligt standard ISO 9001:2015.

Miljö

Vårt företag ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling genom att erbjuda och utveckla effektiv tjänsteutövning med minsta möjliga klimat- och miljöpåverkan så långt det är tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt. Se vår Miljöpolicy.

Kvalitetsregister

Vi deltar även i följande nationella kvalitetsregister: RiksSvikt

Finansiell information och styrelse

Vi är ett helägt dotterbolag till Medicheck AB och på Alla Bolag finns finansiell information om oss och om vår styrelse.

Kontakt

Medicheck Healthcare AB
Kocksgatan 50
116 29 Stockholm

Telefon: 08-59 90 25 00
E-post: support(a)medicheck.se
Kontaktperson Kenneth Ilvall, medicinskt ansvarig läkare

Vård online

Läs mer om vårt unika vårdalternativ och boka tid med någon av våra specialister.

Mottagningar

Adresser och tidbokning för vaccination och viss provtagning.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid