Boka specialist
Boka specialist Login English

Varsamt utvalda specialister hjälper dig att må bättre

Vissa sjukdomar kräver lite mer stöd än andra. Vi vill göra vårt yttersta för att hjälpa dig som har långvariga problem. Vi har varsamt utvalda specialister med lång erfarenhet inom specifika sjukdomar som hjälper dig att må bättre.

Våra anslutna specialister täcker en stor bredd av sjukdomar och problem. Du kan boka möte med valfri specialist utifrån dina behov.

Våra digitala kliniker

Inom vissa områden har vi även kliniker där du får ett strukturerat omhändertagande av ett utvalt team med specialister. Du får rätt vård av rätt kompetens via videosamtal utifrån dina behov. Dessa unika kliniker är:

Allergikliniken

På Allergikliniken får du som har allergi rådgivning kring aktuella besvär och hjälp att hitta den bästa behandlingen för dig. Vi kan även hjälpa dig som misstänker allergi att genomföra en allergiutredning. Målet är att du ska kunna hantera dina besvär effektivt och leva utan symtom.

Läs mer om Allergikliniken

Astmakliniken

Hos oss får barn och vuxna ett smart stöd för egenvård samt regelbunden uppföljning med specialistläkare inom astma och allergi. Vårt mål är att du ska vara symtomfri och må bra varje dag.

Läs mer om Astmakliniken

IBS- och IBD-kliniken

På IBS- och IBD-kliniken får barn och vuxna med mag- och tarmsjukdomar regelbunden uppföljning med dietister och mag-tarmspecialister. Vårt mål är att du ska minska dina symtom och besvär och få en ökad livskvalitet.

Läs mer om IBS- och IBD-kliniken

Mental hälsa

Kombinerad internetbaserad KBT (iKBT) och samtal med psykolog för långsiktig behandling av dina problem. Målsättningen är att du med hjälp av digitala verktyg och kontinuerlig uppföljning ska förbättra din livskvalitet.

Läs mer om kliniken Mental hälsa

Sköldkörtelkliniken

Vi kan hjälpa dig som har hashimoto, hypotyreos eller annan sköldkörtelsjukdom. Hos oss får du en individanpassad behandling samt regelbunden kontakt med specialister inom området.

Läs mer om Sköldkörtelkliniken

Vikt- och livsstilskliniken

På Vikt- och livsstilskliniken hjälper vi dig att bli friskare. Du får regelbunden uppföljning med dietister, specialistläkare och psykologer som hjälper dig med hållbara förändringar till en bättre hälsa.

Läs mer om Vikt- och livsstilskliniken

Våra partners