Boka tid
Boka tid Login För företag

Rätt vård direkt

Bara specialister

Ingen remiss krävs

Frikort gäller

Boka tid

Ismael Lopez-Ventura Jimeno är specialist i neurologi och internmedicin

Jag är neurolog, internmedicinspecialist och allmänmedicinspecialist. Min studietid varade länge i Sverige, Spanien och USA och har arbetat i Sverige under 12 år. Jag blev färdig internmedicinspecialist 2008 och neurolog 2011. De senaste åren har mitt stora fokus legat på neurologiska sjukdomar och neurorehabilitering.

Jag har alltid haft stort intresse för nervsystemet. Redan på universitetet i Madrid, där jag kommer ifrån, forskade jag i neurovetenskap. Jag tyckte då själv att en bra neurolog skulle ha en bra grundutbildning och samtidigt nära kontakt med människor. Därför började jag min ST-utbildning i allmänmedicin. Efter min utbildning i Spanien flyttade jag till Sverige och blev rekryterad som allmänläkare i Västra Götaland.

På vårdcentralen fick jag träffa många patienter där de varma orden var en viktig del av behandlingen. Sedan fick jag möjligheten att fortsätta min ST på NÄL i Trollhättan och vidare till Sahlgrenska Sjukhuset. Efter några år blev jag dubbelspecialist i intermedicin och neurologi. År 2012 flyttade jag till Boston och jobbade under 2 månader på Neurologen Massachusetts General Hospital.

Jag känner mig ständigt ”under utbildning” och försöker jobba vidare med att läsa och uppdatera min kunskap. Numera jobbar jag i Malaga-Spanien på stort Universitets Sjukhus och samverkar med ett privat sjukhus (Quiron Malaga) där jag är ansvarig för MS centrum.

Jag har stor erfarenhet inom stroke, strokerehabilitering, MS, parkinson, epilepsi, botoxbehandling och migrän.

Jag talar svenska, engelska och spanska.

På Medicheck kan jag bland annat hjälpa dig med

  • Behandling och rekommendationer om migrän
  • Behandling av symtom relaterade med MS
  • Strokeutredning och rehabilitering
  • Justering av Parkinsonsmediciner
  • Demensutredning och behandling
  • Epilepsiutredning och behandling
  • Behandling av neuropatisk smärta

Omdömen från andra kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Mycket bra förstående, välinsatt läkare.”

Få hjälp av en specialist inom neurologi

Träffa Ismael eller en annan specialistläkare inom neurologi.

Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Vi samarbetar med