Boka tid
Boka tid Login För företag

Rätt vård direkt

Bara specialister

Ingen remiss krävs

Frikort gäller

Boka tid

Dijana Burazorovic är psykiatriker och specialist inom psykiatri

Jag är psykiatriker och specialistläkare inom psykiatri med över 35 års erfarenhet. Under de yrkesverksamma åren har jag arbetat inom alla psykiatriska områden och även i flera länder. Jag har bland annat arbetat inom landstinget på psykiatricentrum, som forskningsassistent vid Karolinska Institutet och på Försäkringskassan.

Vanliga sjukdomstillstånd som jag behandlar är ångest, depression, bipolära sjukdomar, trauman, krisreaktioner, stressrelaterade och neuropsykiatriska tillstånd.

Jag har alltid varit mycket intresserad av hjärnpatologi, beteenden och personligheter. Depression är ett område som jag brinner för. Att kunna lindra ett lidande hos en medmänniska är prioritet hos mig.

Med min långa erfarenhet inom psykiatrin och försäkringsmedicin kan jag hjälpa till med alla psykiatriska tillstånd som är möjliga att åtgärda på distans, som till exempel diagnostiska utredningar, läkemedelsbehandlingar och bedömningar för myndigheternas behov av ångestsyndrom, depressioner, neuropsykiatriska och kristillstånd, trauma och stressrelaterade tillstånd.

Jag talar svenska, kroatiska och bosniska.

Jag kan bland annat hjälpa dig med:

  • Ångest
  • Depression
  • Bipolära sjukdomar
  • Kris och krisreaktioner
  • Trauman
  • Stressrelaterade och neuropsykiatriska tillstånd

Träffa en specialistläkare inom psykiatri

Få hjälp av Dijana eller en annan specialistläkare inom psykiatri. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Vi samarbetar med