Boka tid
Boka tid Login För företag

Anders Laurell är fysioterapeut, sjukgymnast

Jag är legitimerad fysioterapeut och sjukgymnast sedan 1998. Jag är en av 16 fysioterapeuter på Idrottskliniken Rehab i Solna och jag har tidigare arbetat på Bromma Fysioterapi i 14 år, där jag också var delägare. Det är min egen idrottsbakgrund som är grunden till mitt intresse för området samt för att jag råkade ut för en axelskada och själv behövde hjälp.

Förutom att man behöver ett individanpassat rehabprogram är motivationen den stora utmaningen om man drabbats av en skada. Är man inte van att träna blir den största utmaningen att acceptera att man till stor del måste göra jobbet själv. Idrottare kan ofta vara extremt motiverade direkt efter en operation eller att skadan uppstått, men sedan kan motivationen tryta om det inte går snabbt och spikrakt uppåt. Här kommer jag till hjälp.

Min filosofi är att hellre träna mindre men ofta, allt för att träningen ska bli av. Det handlar för mig om att informera, instruera och ge dig motivation och det är också viktigt att kunna visa för dig att det går framåt. Min erfarenhet är att jag man som fysioterapeut klarar av att hantera de allra flesta som drabbats av skador i rörelseapparaten verbalt och visuellt. Det gör att digital vård är ett mycket bra komplement till den fysiska vården.

Jag talar svenska och engelska.

På Medicheck kan jag bland annat hjälpa dig med

  • Bedömning av din skada eller problem
  • Rehabövningar
  • Instruera och korrigera rehabövningar
  • Livsstilsråd som underlättar din rehabilitering
  • Motivation
  • Kontinuerliga möten med utvärdering och uppföljning

Få hjälp av en sjukgymnast online

Få hjälp av Anders eller en annan sjukgymnast. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Vi samarbetar med